JZ Entertainment

JZ Entertainment er en dansk produktionsvirksomhed stiftet i 2010 og er drevet af skuespiller Julie Zangenberg. Julie Zangenberg er kendt for sine 16 år i underholdnings- og produktionsbranchen, men kommer fra en familiebaggrund med IT, hvor igennem Julie også har oparbejdet kompetencer indenfor dette område.
JZ Entertainments første kunder var IT-virksomheder, som skulle have hjælp til udvikling af kommunikationsvideoer.

Som de fleste iværksættere startede Julie Zangenberg med at lave alt selv, fra produktionsarbejde, film, interview, redigering og upload.
I dag består JZ Entertainment dog også af professionelle fagfolk, der har overtaget de tekniske funktioner, hvor Julie Zangenberg nu udelukkende står for selve produktionen og kundekontakten.
JZ Entertainment har erhvervet sig en række prominente IT-kunder, herunder bl.a. Microsoft Danmark, som JZ Entertainment er stolte over at være leverandør til.

Kundebasen og opgavekataloget er vokset stødt og JZ Entertainment laver i dag alt fra in-house videoer til reklamefilm og TV-produktioner.

Fagfolkene i JZ Entertainment har primært baggrund i den danske filmbranche og besidder udover produktionsvirksomhedens kernekompetencer: professionalisme, kvalitet og effektivisme også en ekstraordinær service og kundeforståelse.

JZ Entertainment kan sætte sig grundigt ind i din virksomhed, produkt, vision og mål og derefter bringe de bedste evner for filmkunst og markedsføring på bordet for at opnå det, som din virksomhed efterspørger.